OM MIG

Smilende, engageret og velforberedt nordjyde

Hvem taster løs på tastaturet?

Det skal jeg fortælle dig; mit navn er Malene Haack Rose. Jeg er 28 år og har netop færdiggjort kandidatuddannelsen i Kommunikation på Aalborg Universitet og derfor kan kalde mig cand.mag.comm. Inden jeg påbegyndte kandidatuddannelsen har jeg tager en bacheloruddannelse i International Virksomhedskommunikation i Spansk med tilvalgsvalget It og Kommunikation.
Omkring mig kan jeg fortælle, at jeg er opvokset på en gård i landsbyen, Kongerslev, syd for Aalborg, men har de sidste 10 år haft min daglige gang og bopæl i Aalborg.

LLLLL

International Virksomhedskommunikation, Spansk og It

Netop tilvalgsfaget It og Kommunikation er hovedårsagen til, at jeg har oprettet denne hjemmeside (i november 2016). Den fungerer som et led i min bacheloruddannelse, hvor det primære formål er at gøre mig mere tilgængelig således, at (kommende) arbejdsgivere har mulighed for at finde og opdage mig - og sidst men ikke mindst gøre det muligt for interesserede at downloade mit CV.

Selvom jeg har afsluttet forløbet med it og webkommunikation har jeg i sinde at holde kompetencerne ved lige ved bl.a. fortsat at have min hjemmeside, som jeg håber kan være mig behjælpelig i fremtiden i forbindelse med jobsøgning.

Hænder på tastatur

Hvem er den smilende, engageret og velforberedte nordjyde?

Som person er jeg – udover at være smilende, engageret og velforberedt – imødekommende og meget omhyggelig og struktureret anlagt. Jeg kan ikke komme udenom, at diverse (huske)lister er med til, at jeg arbejder mest effektivt, da det skaber overblik.

Du kan følge dette link for at læse mere om mine kompetencer og færdigheder inden for it, hvor du desuden kan finde mit uddannelsesforløb.

Jeg er nordjyde med benene solidt plantet i den jyske muld for at bruge den velkendte kliché. Der skal derfor meget til, før jeg mister jordforbindelsen. 

 

Det sker dog i bogstaveligste forstand, når jeg letter med et fly og tager på ferie. Jeg holder meget af at rejse og opleve lande og kulturer. Jeg har altid været meget rejselysten, har været ude at rejse mange gange for at opleve verden. Rejser, som jeg sætter meget pris på.

 

Udlandsophold i Spanien

Den længste rejse eller oplevelse er mit spanske udlandsophold i den andalusiske by, Granada, i Spanien, hvor jeg (i 2016) tilbragte i halvt år på 4. semester. Et spansk eventyr, hvor jeg lærte meget – både på det faglige plan, men så sandelig også på det personlige. En fortælling med billeder af mit eventyr, som du endelig ikke må gå glip af, så tjek det endelig ud.

Sociale medier og kontakt

Jeg er – som mange andre – også at finde på de sociale medier, hvor jeg bruger adskillige timer. Du skal være velkommen til at finde mig og følge med i min hverdag. Det kan du kan gøre på flere platforme: Du finder mig på LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter. Der er direkte afgang fra ikonerne til højre. Jeg vil se frem til at få et "like" 0g/eller "følg" fra dig. Vi ses på de sociale medier!

Har du et spørgsmål, skal du ikke tøve med sende mig en mail på mhsv14@student.aau.dk. Du kan også kontakte mig via min kontaktformular eller via telefon. Oplysningerne finder du nederst på siden og under Kontakt

Fik du ikke læst…

Jeg håber, du har lyst til at kigge dig rundt på min hjemmeside, hvor du kan læse mere om, hvad jeg har lavet, og hvilke kompetencer jeg har. Du kan begynde her.

 

God fornøjelse!