UDLANDSOPHOLD

¡Hola y bienvenido!

På denne side vil du kunne læse om mit spanske eventyr. Et studieophold hvor jeg på 4. semester (i den første halvdel af 2016) tog turen til Granada i Spanien. Her studerede jeg på Universidad de Granada og oplevede en by med oceaner af kulturelle tilbud.

Det halve år har i høj grad modnet mig som person og styrket mig på det faglige plan - og samtidig gjort mig klogere på livet.

Udover at læse om mit spanske eventyr kan du også her på min hjemmeside læse om min uddannelse og kompetencer samt downloade mit CV.

 

Granada illustreret på globus

En oplevelse rigere

Udover det faglige har jeg oplevet en masse i Granada og i de omkringliggende byer. Jeg har overværet alt lige fra spontan flamenco på gaden til diverse fiestas, som de har mange af og fejrer i stor stil med udklædning og godt humør.

Opholdet har været et tilbud i forbindelse med min bacheloruddannelse International Virksomhedskommunikation og spansk. Hvis der er andre der har eller får muligheden for at studere i et andet land, vil jeg ikke tøve med at sige: "Tag afsted!". Du vil ikke fortryde det, men tværtimod fortryde hvis du ikke tog afsted. Du kommer til at opleve et uforglemmeligt eventyr med alt, hvad der hører sig til og dermed en oplevelse rigere, som du vil kunne huske for evigt.

 

Fagligt plan

Det spanske sprog er kommet endnu mere ind under huden på mig. Jeg har opnået viden og forståelse for en kultur, der er meget forskellig fra den danske; herunder hvilke aspekter der er nødvendige at have in mente, når der eksempelvis skal forhandles med lande, der adskiller sig fra den danske kultur og mentalitet.

lll

Fag

På Fakultet, Ciencias Económicas y Empresariales, i Granda fulgte jeg følgende fag:

 

Human Resource

Recursos Humanos: Jeg har fået indblik i Human Resource, hvor jeg har stiftet bekendtskab og arbejdet med dets termer, og hvad det indebærer at have med en ledelsesstrategi at gøre; bl.a. i forbindelse med rekruttering og efteruddannelse af medarbejdere.

 

Interkulturel kommunikation og forhandling på engelsk

Inglés para la Comunicación intercultural y la Negociación: Med dette kursus har jeg opnået viden og forståelse om forskellige kulturer og deres forskelle. Hvilke faktorer er det nødvendigt at have in mente, når der forhandles med et land, der adskiller sig fra Danmark - eks. et ikke-vestligt land.

 

 

 

Spansk kulturarv

Patrimonio Cultural y Patrimonio Cultural y Turismo: Jeg har fået et indblik i og viden om den spanske kulturarv, og hvilken betydning den har for det spanske folk; hvor meget de værdsætter de traditionelle skikke og gamle monumenter.

 

Spaniens territoriale turistressourcer

Recursos Territoriales Turísticos de España: Dette fag har givet mig en forsmag på Spaniens naturgeografi: Hvor mange ressourcer de besidder, og hvor stor en del turisme har af indflydelse derpå. Det gælder lige fra floder, bjerge med skisportssteder til velkendte kyster med sol og strand.